Bu kapsamda; Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı Hıdırnebi Yaylası’nda bir etkinlik düzenledi. Çok sayıda partilinin katıldığı etkinlikte birlik ve beraberlik mesajı verildi. Etkinliğe; AK Parti  Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim ve çok sayıda partili katıldı.  Akçaabat ilçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, yaptığı açıklamada beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Altıntepe, durmadan hizmete devam edileceği ifade etti.  Altıntepe,  “Davetimize icabet eden mahalle muhtarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Kuruluş Yıldönümü Etkinliklerimiz çerçevesinde ailelerimizle birlikte 7’den 70’e Liva Düzlüğü’nde tam bir samimiyet ve kardeşlikle piknik yaparak moral depoladık. Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın da içerisinde yer aldıkları çeşitli aktivitelerle AK Partimizin 18. YAŞ Kutlama etkinlikleri, Hıdırnebi Yaylamızın eşsiz güzelliği, yeşilin bin bir tonuyla çevrili harika bir alanda gerçekleştirildi.  18 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşte 'tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkeleriyle 2023 hedeflerimize doğru azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.” dedi. 

Azim Ve Kararlılığımız Eksilmemiştir

İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, azim ve kararlıkla yola devam edeceklerini söyledi. Altıntepe, “14 Ağustos millete hizmetin yıldönümüdür, 14 Ağustos önün engellenmeye çalışılan bir milletin şaha kalkışının yıldönümüdür. Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet için yola çıkan, milletin güvenini her şartta kazanmış olan, hizmet dolu nice yıllara imzasını atmış, nice gönüllere dokunmuş olan AK Partimiz 2001 yılında olduğu gibi hâlâ genç, hâlâ heyecanlı ve hep 18 yaşında olacaktır. Azim ve kararlılığımız eksilmemiştir.  Kardeşliğin, vefanın, dayanışmanın; kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla her kökenden, her meşrepten insanıyla 82 milyonun partisi olan AK Partimiz bu kutlu yolda nice 18 yıllara ulaşacaktır. Bu inançla ve Türkiye sevdamızla ileri, daha ileri diyoruz. Akçaabat Teşkilatı olarak milletimize hizmeti ve kutlu yürüyüşümüzü daha da ileriye taşımak için her türlü fedakârlığı bütün teşkilat mensubu kardeşlerim ile eksiksiz bir özveriyle yapacağımızın sözünü de tüm teşkilatım adına veriyorum. Bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya devam edeceğimizi belirtir, tüm AK Parti ailesinin, davamıza yürekten gönül verenlerin 18’inci yaşının hayırlara vesile olmasını dilerim.” diye konuştu. 

Daha İleri

Programda açıklamalarda bulunan; Milletvekilleri Adnan Günnar Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, eski İlçe Başkanları Osman Parlayan, Osman Çavuş ve Emre Akgün, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim birlik ver beraberlik mesajı vererek, Türkiye’yi daha ileri taşıyacaklarını söylediler. 
Editör: TE Bilisim