Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Can Kaya, Başhekimi Miraç Yavruoğlu ve Genel Müdür Salih Murat Yılmaz, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlunu ziyaretlerinde kendilerine merkez hakkında bilgi vererek, açıldığı günden bu yana yurt içinden ve yurt dışından yoğun bir ilgi olduğunu ifade ettiler. ?Hastane Başhekimi Dr. Miraç Yavruoğlu Trabzon’a böyle bir merkez kazandırmaktan büyük onur duyduklarını belirterek amaçlarının göz hastalıklarının tedavisi alanında Trabzon’u adından söz edilen bir şehir haline getirip bu alanda Dünya’nın dikkatlerini Karadeniz’in başkenti Trabzon’a çekmek olduğunu kaydetti. 

Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Sağlık alanında özellikle son 15 yılda büyük bir seviye atlayan Türkiye, özel sağlık hizmetleri konusunda da dünyanın gözünü çevirdiği bir merkez olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. ?Bu konuda Trabzon’da gerek devlet gerekse üniversite hastaneleri ile bölgeye ağabeylik yapmanın yanında özel hastaneleri ile de yurt içinden ve yurt dışından hastaların ilgi gösterdiği bir şehir haline gelmiştir. ?

Şehrimizin yetiştirdiği alanında uzman göz hastalıkları doktorlarının bir araya gelerek açtıkları Göz Hastalıkları Merkezi’de branş hastanesi olarak önemli bir açığı kapatacaktır. ?Cesaretlerinden ve girişimlerinden ötürü hekim arkadaşlarımızı kutluyor, Kuzey Göz Hastalıkların Merkezi’nin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum’ ifadelerini kullandı. Ziyaretin ardından, Kuzey Göz Hastalıkları Merkezi yönetimi adına yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Can Kaya, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu 27 Temmuz 2019 Cumartesi Günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek açılışa davet etti.
 
Editör: TE Bilisim