Avrasya Üniversitesi temsilcisi Merve Ak öncülüğünde düzenlenen etkinliğe; Prof.Dr. Adnan Erkuş,  Dr.Öğr.Üyesi Shiva Mameghani,  Dr. Öğr. Üyesi Elif Otkun Çevik, Dr.Öğr.Üyesi Raheb Ghanbarlou, Arş.Gör. Özge Karabulut ve çok sayıda kişi katıldı.
 
Etkinlikte; Merve Ak, TPÖÇG’ü tanıttı.  Etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada, “Türkiye, KKTC, Bosna Hersek ve Makedonya sınırları içerisindeki her bir psikoloji öğrencisinin hem sosyal hem akademik açıdan gelişimini en üst seviyede tamamlamış bir psikolog olarak yetişmesine katkıda bulunmaktır. Türkiye ve KKTC entegrasyonu – Organizasyon itibariyle TPÖÇG, Türkiye ve KKTC’deki psikoloji öğrencilerini bir araya getirmek için oluşturulmuş bir çalışma gurubudur. Bu kapsamdaki bütün psikoloji öğrencilerini TPÖÇG’den haberdar etmek değerlerimiz arasındadır.” dedi.
 
Öğrenciler Birlikte  Vakit Geçirdi
 
Açıklamada, öğrencilerin çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiğine değinilerek, “TPÖÇG, düzenlediği organizasyonlarla psikoloji biliminin ilerlemesine katkıda bulunmayı amaçlamıştır. Psikoloji öğrencilerinin, gerek akademik gerekse sosyal alanda yeniliklerle buluşmasına yardımcı olmak. Bunu bilimsel, kültürel ve sosyal merkezli aktiviteler yaparak sağlamak. TPÖÇG genel yapısı itibarıyla, tamamıyla gönüllülük esasına dayanıp, bütün aktiviteler psikolojiye ve ilerlemeye önem veren gönüllü öğrencilerin katkısıyla gerçekleşir. Çalışma gurubumuz, psikoloji bilimindeki güncel çalışmaları ve yenilikleri, en iyi ve en etkin şekilde öğrencilerin kazanması için çalışmalar yürütür. İfadelerini kullandı. Etkinlikte çeşitli oryantasyon oyunları düzenlendi öğrenciler keyifli vakit  geçirdi ve TPÖÇG’ü  yakından tanıma fırsatı buldu.” ifadeleri kullanıldı.
 
Editör: TE Bilisim