Trabzon Ortahisar İlçesi Konaklar Mahallesin’de hizmet vermeyi devam eden Bayramoğlu Otomotiv, vatandaşlara güven ve kaliteyi bir arada sunuyor.

Trabzonluların gönlün de hizmeti ile yer edinen Yakup Bayramoğlu’nun kurucusu olduğu Bayramoğlu Otomotiv ile ilgili konuşan Alihan Bayramoğlu, “1971 yılında kuruldu, tamirhane olarak. Sanayi de bir dükkanla başladık. Sonra ağabeylerim babamın yanında çalışmaya başladı. ” dedi.


Otomotiv Üzerine Her Şey Var

Bayramoğlu açıklamasında, “Burası bizim aile şirketimiz. Babam Yakup Bayramoğlu’nun öncülüğünde; Hasan Bayramoğlu ve Salih Bayramoğlu olarak birlikte Trabzon’a kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz. Otomotiv üzerine her şey var. Lastik, kaporta, boya, ikinci el satış yapıyoruz.

Bir araç buraya geldiğinde A’dan Z’ye her şeyi yapılıyor. Aile şirketi olmak en büyük avantajımız. İnsanlar bize güveniyor. Burada bir aile ortamı var.  Biz müşteri gözü ile bakmayız. Bir sorun olsa aracından saat gözetmeksizin bize arar, yardımcı oluruz. Gece olsa, başka bir ilde olsa dahi arar yardımcı oluruz.  ” İfadelerini kullandı. Bayramoğlu otomotiv aynı zamanda, Lassa ve Bridgestone bayiliğini Trabzon’da sürdürmeye devam ediyor.
Editör: TE Bilisim