Her sezon başı ve sonu olarak derneğe katkı amacıyla düzenlenen yemek bu yıl da Aksular Otel’de gerçekleştirildi.  Yemeğe Trabzon Baro Başkanı Av.SibelSuiçmez, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan, İnşaat Müh.Odası Başkanı Mustafa Yaylalı, Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, ÇYDD Trabzon Şube Başkanı Nilgün Osmanpaşaoğlu, Trabzon Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç, Başkan Yardımcısı Mehmet Kuvvet, TLYD Başkanı Kenan Atalay, kurucu başkanlardan Fuat Saylam, dernek yönetim kurulu üyeleri, THM koro şefi Gürsel Tahmaz, TSM koro şefi Mehmet Ağzıküçük, Halkoyunları Birim şefi Kamil Arslan ve davetliler katıldı. 

Kararlılıkla Devam Edeceğiz

Yemekte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Fethi Yılmaz Türkiye’de üç birimi (THM, TSM ve Halkoyunları) bir arada bulunduran ender derneklerden biri olduklarını belirterek “Her zaman destekçimiz olan siz değerli dostlarımıza bu akşamda bize destek verdiği için teşekkür ediyorum. Bu güne kadar hep güzel işlere birlikte imza attık. İnşallah bundan sonra da aynı ciddiyet ve kararlılıkla işimizi yapmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Otelin emektar piyanisti ve Trabzon’un en önemli müzik adamlarından biri olan Naci Ay’ın şarkıları, Trabzon’un en önemli kadın seslerinden Hadiye Ölmez’in muhteşem türküleri ve performansı, derneğin erkek halkoyunları ekibinin nefis gösterileri geceye damga vururken, Mehmet Kuvvet ve Güzin Şahinler de şiirleriyle renk kattılar. 
Tuncay KÜÇÜK

Editör: TE Bilisim