İshaklı Köyü’nde Toprağa Verildi  
   
İkindi namazına müteakiben Eynesil Merkez Yeni Camide düzenlenen cenaze merasimine Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, emniyet müdürleri ve mahşeri bir kalabalık katıldı.  Şehit Polis Memuru Osman Bodur’un eşi Fadime Bodur, oğulları Ali Furkan (18), Ömer Faruk ( 15) ve Kızı Emine Bera (6) güçlükle ayakta durdu. Şehit Polis Memuru Osman Bodur Eynesil İshaklı Köyü’nde toprağa verildi. 

Ordu’da Görev Yapıyordu  
    
Jandarma Uzman Çavuş Bekir Kelleci’nin şehitlik mertebesine ulaşmasının ardından henüz iki ay bile geçmeden ilçeye şehit olarak gelen Osman Bodur, Ordunun Fatsa ve Çaybaşı ilçesinde uzun süre görev yaptıktan sonra ikinci şark görevi için Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele birimine atanmıştı.  Terörle Mücadele Şubesinde görev yapan Osman Bodur ile birlikte olay yeri inceleme Şubesinde görevli polis memuru Samsun’un Havza İlçesinden Yakup Kurt’da aynı olayda şehit olmuştu. 

Yetim Büyümüştü 3 Yetim Bıraktı 
   
Van’daki hain saldırıda Şehit düşen Polis memuru Osman Bodur un babası Ömer Bodur’da 1977 yılında vefat etmişti. 8 Yaşında yetim kalan Şehit Osman Bodur arkasında 18, 15 ve 6 yaşlarında üç yetim bıraktı. Şehit Polis memuru Osman Bodur’un 81 yaşındaki annesi Nadiye Bodur’un ise birkaç ay önce felç geçirmiş olduğu ve Ünye’de oğlunun ailesi ile birlikte kaldığı belirtildi.

Tuncay HACIFETTAHOĞLU 
 
Editör: TE Bilisim