Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatlarıyla muhtelif alanlarda yapılan çalışmalar, sorun ve eksiklikleri sırasıyla ortadan kaldırılıyor.  

Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde, Büyükşehir Belediyesi ile Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve liseden mezun bin 50 öğrenciye ücretsiz hizmet verilen Üniversiteye Hazırlık Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkezi, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından yenilendi. İç ve dış tefrişatının yanı sıra, sınıfları, kantini ve görsel alanları en güzel şekilde dizayn edilen merkez, gerçek bir kampüs hüviyetine büründü.

Özel Eğitim Okulunda İhtiyaçlara Cevap Verildi 

Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulunun iç kısmının inşaat, mekanik, elektrik, tefriş ve temizlik işleri yine Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından gerçekleştirildi. Özel Uygulama Okulu, kısa sürede tamamlanan çalışmalarla öğrenciler için çok daha sağlıklı ve nitelikli hale getirildi. 

Atatürk Köşkü’nün İhtiyaçları Karşılanıyor 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzon’u ziyaretlerinde konakladığı Atatürk Köşkü’ne de el altı. Atatürk Köşkü’nün çevre duvarları en güzel şekilde modernize edilirken çatı tadilatı ise tamamlanma aşamasına getirildi.

Uzungöl’de Müze Yolu Yapılıyor 

Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz’in sayılı turizm alanlarından biri olan Uzungöl’de hizmete giren Dursun Ali İnan Müzesi’ne ulaşımı sağlayan yolun, yapım ve modernize edilmesi çalışmalarına da başladı. Uzungöl’den müzeye ulaşımı sağlayan yoldaki çalışmalar tamamlandığında, müze yolu estetik görüntüsüyle bölgeye hizmet verecek.

Mezarlık İçi Yürüyüş Yolları Yapılıyor 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi tarafından Ortahisar ilçesinde bulunan Bostancı Mezarlığında ‘mezarlık içi yürüyüş yolları’nın da yapımına başlandı. Vatandaşların kabir ziyaretlerini en güzel şekilde gerçekleştirebilmeleri için yapılacak olan mezarlık içi yürüyüş yolları kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacak.  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, il genelinde sürdürdükleri büyük projelerin yanı sıra, yerinde dokunuşlarla kamusal alanları daha nitelikli hale getirerek hayatı kolaylaştırmak istediklerini söyledi. 

Bu kapsamda aciliyet sırasına göre çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Zorluoğlu, “Her şeyin en güzeline layık olan hemşehrilerimize, en güzel hizmetleri sunabilmek için nitelikli çalışmalar icra ediyoruz. Bu şekilde şehrimizin hemen her noktasında planladığımız çalışmalara ivedilikle devam ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim