Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, eğitim öğretimin ikinci yılının huzur ve güven içerisinde geçirilmesinin sağlanması, okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle mücadele ve eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

Takipçisi Olacağız

Toplantıda ilgililerden birifing alan Vali Taşbilek yaptığı konuşmada öğrencileri alkol, sigara ve uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklardan korumak için her türlü tedbirin titizlikle alındığını bildirdi.
Okul çevrelerinin güvenliğinin sağlanması için emniyet ve jandarmanın okul idareleriyle işbirliği içerisinde çalışacağına işaret eden Taşbilek, şunları söyledi: "Bütün okulların başlangıç ve bitiş saatlerinin takipçisi olacağız. Okul çevresinde çocukları istismar edebilecek bağımlılıklar, uyuşturucu veya başka şeyler olabilir. Okul çevrelerinde çocukları sıkıntıya sokacak kim varsa yasal gereğini yapacağız. Bu tür kişileri okul çevrelerine sokmak istemiyoruz. Bununla ilgili irademiz, bakış açımız kesinlikle bu." diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim