Toplantıya il başkanı Cevat Kurt, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Milli Görüş partilerinde görev yapmış eski il başkanları ve teşkilat mensupları iştirak etti. Bayramlaşma merasiminden önce selamlama konuşması için söz alan il başkanı Cevat Kurt, Kurban Bayramının bütün insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 
    
Hasret Giderdik

Kurt sözlerini şöyle sürdürdü: “ Ramazan bayramının, Trabzon’umuza, Türkiye’mize ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler bu bayramda, yakınlarımızı ziyaret ederek hasret giderdik. Anne babamızın elini öptük, torunları sevindirdik, ne güzel. Ama şunu da unutmamak gerekir ki; bu bayramda babasının elini öpmek isteyen nice çocuklar babaları şehit olduğu için bunu yapamadılar, nice anneler evlatlarına sarılamadılar, nice çocuklar sırf annesi hapiste diye bayramda komşu ziyareti yaparak şeker toplayamadı annesi ile beraber hiçbir suçu olmadığı halde hapishanede olduğu için.”

Şüphemiz Yok

Kurt açıklamasında, “Bizler Saadet Partililer olarak, dünyada ve ülkemizde bu türden buruk bayram yaşamak zorunda kalan herkese gerçek bayramları yaşatmak için çalışan bir topluluğuz. Hak ve adaletin gölgesinde Milli Görüş umdelerini hayata ve bütün dünyaya hâkim kılmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görevi teslim ettiğim Nuri Kutoğlu kardeşimin de bu istikamette çalışacağından zerre kadar şüphem yoktur. Kendisine yapacağı bu aziz vazifede başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim