Trabzon’un Of ilçesine bağlı Ovacık köyü, son zamanlarda dualı çay severlerin akınına uğruyor. Köyün çay ocağını işleten Para Hakim Kurnaz’ın dualı çayı için Türkiye’nin dört bir yanından kişi köye akın ediyor. Bunlardan biri de Siirt Valisi Ali Fuat Atik. Vali Atik, Oflu işadamı arkadaşı Dursun Ali Yıldız’ın davetlisi olarak Of’a geldi ve Ovacık köyünde Para hakim Kurnaz’ın misafiri oldu. Para Hakim Kurnaz, şifalı ve dualı çay yaptığını belirterek, “Ana baba bedduası almayan herkese bu çay şifadır. 

Hastanede serum neyse, benim çayım da öyledir. Dua almış herkes buradan 1 bardak çay içip giderse, ona şifadır. Ana-baba bedduası Alana ise bu çayın bir faydası olmaz. Bugüne kadar valiler,kaymakamlar, işadamları, sanatçılar, Ovacık köyümüze bu çayı içmeye geldi. Siirt Valimiz Ali Fuat Atik, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Oktay Saral köyümüzde dualı çayımızdan içtiler. Yakın zamanda, Trabzon Valimizi, Trabzonspor kulüp başkanımızı ve yöneticilerimizi, Trabzonspor takımını da köyümüzde ağırlamak istiyoruz. İnanıyorum ki, ana baba duası alan herkes bu çayı içerse, faydasını en kısa zamanda görecek” şeklinde konuştu. 

Sosyal medyada hızla yayılan Oflu Para Hakim Kurnaz’ın şifalı çayı için Of ve Hayrat’tan Ovacık köyüne özel taksiler hergün onlarca kişiyi taşıyor. Ovacık köylüleri ise durumdan memnun. Köyün ileri gelenleri, şifalı çaydan dolayı Of Ovacık köyünün tanındığını ifade ediyor.  
Editör: TE Bilisim