Günnar,  “Mahalle başkanları olarak teşkilata emek veriyorsunuz. Önümüzde çok önemli seçim süreci var. Hem belediye başkanlığı, hem Milletvekilliği hem de Başkanlık seçimi olacak” dedi. İşte Günnar’ın o açıklamaları:

Karıştırmaya kalkacak….

Önümüzde ki seçimler ülkemizin en önemli seçimlerinden bir tanesidir. 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerin haricinde Milletvekili seçimleri ile aynı anda yapılacak olan Başkanlık seçimlerinin ilk yapılacak olması bakımından da bir hayli önem arz etmektedir. Kirli ellerini ülkemizin üzerinden çekmeyen dış güçler, FETÖ ve bu yapılanmanın kollektif bir şekilde çalıştıkları tüm terörist unsurlar ile yine ülkemizi karıştırmaya kalkacaklardır. 

Sokak Sokak Anlatın

Bütün bu emperyalist güçler bir şeyi unutuyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’ı ve onun yol arkadaşlarını. Hiçbir zaman bu kutlu davayı yalnız bırakmamış olan bu Necip Milletimizin iman ve inancının gücünü. Sizler, bütün çalışmalarımızın ve başarılarımızın asıl unsurlarısınız. Yapılan çalışmaları mahallerinizde, ev ev, sokak sokak anlatacaksınız. Cumhurbaşkanımız Trabzon’a geliyor. Trabzon’u çok önemsiyor. Yatırımları müjdeleyecek.

Bizim Üzerimize Düşen…

Cumhurbaşkanımız Trabzon’u çok önemsiyor, memleketine geliyor. Bizde hemşerileri olarak onunla kucaklaşmalıyız. Önümüzdeki seçimler oldukça önemli. Ülkemizin bekası için önemli. Bu çalışmalarda herkes elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum. Teşkilat başkanlarımızla, il kadın kollarımızla kısacası AK Partili her neferi göreve davet ediyorum. Ülkemizin geleceği için, daha emin adımlarla yürümemiz için, daha çok kitlelere ulaşmalıyız.
 
Editör: TE Bilisim