Ardından Köprübaşı Kaymakamlığı’na geçerek Köprübaşı Kaymakamı olarak vekâleten atanan Muammer Sarıdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Yavuz, Kaymakam Sarıdoğan belediye başkan vekili ve diğer ilgililerle birlikte ilçedeki bazı okullara giderek incelemelerde bulundu. Ayrıca okul yapılacak arsanın yerini gördü. 

Heyelan riski bulunan Beşköy Mahallesine bağlı Büyükdoğanlı mevkiine de giden Vali Yavuz ve beraberindekiler heyelan bölgesini inceleyerek anında telefonla ilgili bürokratlara inceleme yapılması talimatı verdi. İlçe ziyareti esnasında karşılaştığı vatandaşların hal hatırını soran Vali Yavuz onlarla sohbet etti. 
 
Köprübaşı'nda 1998 yılında meydana gelen sel felaketinde ölen vatandaşlarımızın anısına yaptırılan şehitler parkını da ziyaret eden Vali Yavuz son olarak Mustafa Kaya’ya ait el sanatları atölyesini gezerek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Vali, burada yaptığı açıklamada, ilçede yaygın olan bu sanatın daha fazla üretim yapılacak konuma getirilmesi gerektiğini söyledi.
 
Editör: TE Bilisim