Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçedeki sorunları ve sıkıntıları iyi analiz ederek buna göre projelendirme çalışmaları yaptı. Öyle ki Araklı’nın kangreni olan 60 yıllık iki sorun Başkan Çebi’nin gayretleriyle son buldu. Küçük Sanayi Sitesi Projesiyle ve Karadere Vadisine yeni yapılan köprülerle bu sorunlar ortadan kalkmış oldu.

Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın, Belediye Başanı Recep Çebi, DOKA Koordinatörü Mehmet Akif Eraslan, Encümen Üyesi Mustafa Akgün, İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı ve Kredi Yurtlar Kurumu yetkilileri ile toplantı gerçekleştirildi.

‘Kararlıyız’

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ‘’ Öncelikle Kalecik Kalesi ve Turup projemiz üzerine DOKA Koordinatörü Mehmet Bey ile görüşmelerimiz oldu. Kalecik Projemizin çalışmaları devam ediyor. Buraya gerçekten güzel bir turizm alanı kazandırıyoruz. Akabinde Turup projesi için çalışmalarımızı resmen başlattık. Bölge bölge ilerleyecek olan projeye marinadan başlıyoruz. İlçemizde üniversite yoktu üniversiteyi kazandırdık, ilçemizde sanayi yoktu sanayiyi kazandırdık, Karadere vadisinde köprü yoktu kazandırdık çalışmalarımız tüm hızı ve güzelliğiyle devam ediyor. Eksiğimiz ne varsa hepsini tek tek gerçekleştireceğiz. Yurt konusunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Tüm eksiklerimizi giderdiğimiz gibi bu sorunu da ortadan kaldıracağız. Kararlıyız, Araklı'da hiçbir eksiğimiz kalmayacak. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya ve desteklerini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.
Fatih Yılmaz
 
Editör: TE Bilisim