0410.2017 tarihinde ihale edilip 11 ay gibi kısa bir süre hizmete giren Of SGK’da sisteme ara vermeden yeni yerinde hizmet veriyor. Of Havadis Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar ve yayın Kurulu Üyesi Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş Of SGK Müdürü Ali İhsan Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaya Bilgi Verdi

Of SGK Müdürü Ali İhsan Kaya yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle, “ Yeni bina yeni heyecan demek. Gerçekten 11 ay gibi kısa bir sürede Of’umuz çok güzel bir hizmet binasına kavuştu. 1 milyon 770 bin liraya mal olan binamız biri arşiv üç kattan oluşuyor. Şu anda ikisi stayer 13 personelle hizmet vermekteyiz. İnşallah önümüzdeki dönemde personel sayımızda artış olacaktır.  

Kurumumuzda emeklilik ve icra işlemleri haricinde diğer tüm konularda Of, Hayrat, Dernekpazarı, Çaykara ilçelerindeki vatandaşımızın taleplerine cevap veriyoruz. Of’a böylesine güzel bir hizmet kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlunave İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Of Havadis ailesine de haberleri ve ziyaretleri nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.
Adnan RAMOĞLU

Editör: TE Bilisim