Her gün Trabzon’un birçok farklı noktasında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesinin, dere ıslahından yeni yolların açılmasına, mevcut yolların bakım onarımından sanat yapısı inşaatlarına, asfalt ve betonlama çalışmalarından kaldırım çalışmalarına kadar gerçekleştirdiği geniş çaplı yatırımlar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.  

Büyükşehir Belediyesi tarafından Araklı, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerindeki mahalle yollarında kutu menfez yapım işi ile taş duvar ve beton yol yapım işi. Çaykara  ilçesi Çayıroba-Yente  Yolu onarım ve sanat  yapıları çalışması Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. Çaykara ilçesi Köseli, Işıklı, Taşkıran, Taşlıgedik ve Karaçam mahallelerinde taşduvar inşaatları kısa sürede tamamlandı.  

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerinde taş duvar yapımında önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Bu iki ilçede 4278 m2 taş duvar ile 1482 kg demir korkuluk imalatı gerçekleştirildi.  

Araklı ilçesi Çamlıktepe Mahallesi’nde asfaltlama ve cami etrafında yapılan sanat yapıları işi inşaatı tamamlandı. Çamlıktepe Mahallesi Muhtarı Yusuf Kuloğlu, yapılan çalışma ile hem çevre düzenlenmesinin gerçekleştiğini hem de heyelan riskinden kurtulduklarını ifade ederken, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyol Projesi kapsamında yayla yollarında da çalışmalarını ivedilikle sürdürüyor. Araklı Kayaiçi-Çatak Kavşağı- kirazlı Yayla Yolu yol ve sanat yapıları yapım işine devam ediliyor. Bölgede 8042 m2 taş duvar çalışması tamamlandı. 
 
Editör: TE Bilisim