Trabzon Akçaabat Belediyesi'nin düzenlediği festivale katılan kadınlar, sapık dehşetiyle karşılaştı. Horon oynayan kadınların arkasına yanaşıp vücutlarını ellediği iddia edilen 52 yaşındaki iki çocuk babası Ö. D. şikayet üzerine gözaltına alındı. Ö.D adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Bir elin arkadan vücuduma dokunduğunu hissettim"

Cinsel saldırıya uğrayan E. T. (26), ve Ö.K. (22)'nın şikayetçi olduğu olayda ifade veren E.T., yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"20 Temmuz akşamı düzenlenen festivale arkadaşım Ö.K ile katıldık. Horon oynadığım sırada bir elin arkadan vücuduma dokunduğunu hissettim. Arkamı döndüğümde şikayetçi olduğumuz şahısla göz göze geldim. Ancak 'yanlışlık olmuştur' diye düşünerek oyuna devam ettim. Bu sefer arkamdan elleriyle popomu kavradı. Ardından da popomu sıkıp bıraktı.Yaşadığım şokla hemen arkamı döndüm. O sırada şahıs, arkasını dönerek uzaklaşmaya çalıştı. Bunun üzerine horondan çıkarak şahsı takip ettim. Yanıma da arkadaşım Ö.K'yı aldım."

4 Kadını Daha Taciz Etti

E.T sözlerine şöyle devam etti: Arkasından gittiğimiz şahıs bu sefer 4 kadını daha taciz edince durumu polise bildirdik. Polis de şahsı gözaltına aldı. Yaşadığımız bu olaydan dolayı büyük şoktayım. Şahıstan şikayetçiyim.

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Gözaltına alınan tacizci ise elinin şikayetçi kadına yanlışlıkla çarptığını savundu ve suçlamaları kabul etmedi. İfadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan tacizci Ö.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çarşamba günleri karakola imza verecek olan şahıs hakkında cinsel saldırı suçlamasından dava açılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim