2015 yılı Haziran ayında Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu ve iş adamı Fikret Aydın’ın Beşikdüzü Belediyesi’nde yaşadıkları tartışma ve kavga mahkeme taşınmıştı.  

Vakfıkebir Asliye Ceza Mahkemesi birbirilerinden davacı olan Bıçakçıoğlu ve Aydın’ı cezalandırdı. Dün sonuçlanan mahkeme neticesinde Vakfıkebir Asliye Ceza Mahkemesi’nin Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nu 90 gün (2.700 TL) adli para cezası ile cezalandırdı. 

Mahkeme kararında ayrıca Bıçakçıoğlu’nun geçmişte aldığı cezada gündeme geldi. Karar da “ilgili, sanık hakkında hüküm kesinleştiğinde Ankara 10. Sulh Ceza Mahkemesinin 27.03.2012 karar ve 11.05.2012 kesinleşme tarihli hükmün açıklanmasının değerlendirilmesi bakımından ihtarda bulunmasına karar verildi” denildi.  Mahkeme, iş adamı Fikret Aydın’a ise 75 Gün (1.875 TL) adli para cezası verdi. Fikret Aydın’a verilen cezada 5 yıl içerisinde kasten bir suç işlememesi durumunda hükmün ortadan kaldırılarak davanın düşürüleceğine karar verileceği ibaresi de yer aldı.

Tuncay HACIFETTAHOĞLU
 
Editör: TE Bilisim