Yavuz açılışta Trabzon’da en iyi hizmeti vereceklerini ve umutlu olduğunu dile getirdi. Odyometri Neslihan Yavuz açılışta açıklamalarda bulundu. Yavuz: “Ben dört yılıdır bu sektörün içindeyim. Daha önce çeşitli yerlerde çalışmıştım ama süreli olmamıştı. Kendi yerimi açma kararı aldım. Baya emek verdim buraya. Altı ay gibi bir süremi aldı. Çok zorlu bir süreçti. 11. Merkezi ben açtım Trabzon’da. Ben çok umutluyum çok emek verdim. Çok kapsamlı merkez açtım. Normal bir işitme merkezi değil çok kapsamlı bir merkez oldu. En iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum” dedi.

Girişimci Gençlere Katkı Sağlamalıyız

Net İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi’nin kurdelesini kesen Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu hayırlı olsun dileklerinde bulunarak şunları kaydetti: 

“Kızımız başarılı bir şekilde eğitimini tamamladı. Mesleki tecrübesi ile beraber bir süre devlette bir süre özel sektörde ki mesleki tecrübesini geliştirerek kendi işini kurmaya karar verdi. Bu girişimci yavrularımıza hep beraber katkı sağlamamız lazım bu girişimcilik ruhundan ötürüde onları tebrik etmemiz lazım. Allah, bu iş yerimizin hem yavrumuza, hem milletimize, hem sizlere hayırlı hizmetler vermesini nasip etsin. Hizmetlerin en güzelini, en kalitelisini vereceğine eminim. Hiç şüphem yok. Bu iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum.”

SONAY ÇALUK
 
Editör: TE Bilisim