Keleş, ‘Anayasa ve Başkanlık refarandumunda Türkiye cumhuriyeti tarihinin en önemli kararı verilecek. Türkiye her anlamda bir üst lige çıkacak. Ben Evet oranının yüzde 60’ın üzerinde olacağına ayrıca bu referandumda MHP’nin tamamına yakının ve CHP’nin önemli bir kısmının da Evet diyerek Türkiye’nin önünün açılmasını sağlayacağına inanıyorum’ dedi.

Rejimin Teminatı Tayyip Bey

Keleş, son dönemde Anayasa değişikliği ve başkanlık refarandumu ile ilgili, endişesi olanlar bulunduğunu ifade ederek, ‘Bu ülkede rejimin teminatı Tayyip beydir. Tek millet, tek devlet, tek bayrak tek vatan sloganı onun sloganıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 yıldır yaptığı hizmetlerle birlikte her Türk vatandaşına teminat vermiştir. Bugün Türkiye cumhuriyeti devleti ekonomisini büyütüyor ve dünya ülkeleri arasında yerini almışsa bu sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığı sayesindedir’ dedi.

Yatırımlar Milletimiz İçin

Türkiye’nin tünelleriyle, köprüleriyle, havalimanlarıyla göz kamaştırdığını anlatan İsmail Keleş sözlerini şöyle tamamladı: ‘Bunca saldırıya rağmen Türkiye cazibe merkezi. Bugün Atatürk havalimanı ve sabiha gökçen’de uçaklar inmek içn sıra bekliyorlar. 2018 yılında yeni havalimanı yolcu kabulune ve tranferine başlayacak. Muhteşem köprüler ve tüneller, yollar inşa edildi. Bunlarin hepsi Türk insanı için. Bu yatırımların devamı için, milletinimizin daha huzurlu bir ülkede yaşaması için Evet diyeceğiz. Başkanlık sisteminde hızlı karar verilecek. Bu kararlar milletimize hizmet olarak yansıyacaktır. Böyle bir süreçte Trabzon’un evladı, Sayın İçişleri Bakanmız Süleyman Soylu beyin kendini millete adaması ve büyük bir cesaret ve fedakarlıkla terörün üzerine üzerine gitmesi ve ülkenin gündeminden silmeye çalışması da takdire şayandır.’
 
Editör: TE Bilisim