Büyük katılımın olduğu tanıtım toplantısına CHP Trabzon İl Başkanı, Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı, Düzköy Belediye Başkan Yardımcısı, Demokrat Parti Ortahisar İlçe Başkanı ve çok sayıda partili katıldı.  

Konuşmalar öncesinde İYİ Parti’nin Trabzon adayları sahneye çıkarak birlik beraberlik mesajı verdi. Tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek İsrail’i lanetledi. 

Kuvvetli, zaman darlığı nedeniyle Trabzon’da aday adaylık sıralamasının temayül yoklaması yerine genel merkezin yetkili kurulları ve genel başkan Akşener tarafından belirleneceğini açıkladı. Ülke üzerinde yorulmuşluk hissinin hakim olduğunu vurgulayan Kuvvetli, “Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu durumu ülke insanı bizlerden daha iyi biliyor. Ülkemizin üzerinde bir yorulmuşluk var. 16 yılın verdiği erozyon var ve bütün halkımız bunun farkında. Toplumun tüm kesimlerinin dilinde tek bir isim var: Meral Akşener. Bizi kurtaracaksa o kurtaracak diyorlar ve bütün ülke sorumluluğunu ona vermek istiyor” diye konuştu.

Aday Adaylar

İYİ Parti’nin 14 Trabzon aday adayları slayt gösterisi eşliğinde tanıtıldı. İYİ Parti Trabzon aday adayları şu isimlerden oluşuyor: Hüseyin Koloğlu, Hüseyin Örs, Mehmet Ali Yıldız, Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu, Murat Keleş, Neşe Ar, Nihal Yılmaz, Osman Akbulut, Serkan Faiz, Serdar Çakıroğlu, Sinan Değer, Tuğba Bayraktar Aydın ve Turan Taşkın. İYİ Parti aday adayı Haydar İnan Ankara’daki yoğun işleri nedeniyle toplantıya katılamadı.
 
Editör: TE Bilisim