Köseoğlu, "Partim bana nerede görev verirse ben orada faydalı olmaya çalışırım. Siyasette sonuç yoktur, süreç vardır. Makamlar gelip geçicidir. Hangi makam olursa olsun geçicidir. Bir istisna hariç. O da insanın gönlündeki makamdır” dedi. 

“Arzum kadın adayların çoğalması”

Köseoğlu yaptığı değerlendirmede insanların gölünde köprüler kurduğuna vurgu yaptı. Köseoğlu açıklamasında; “Ben sosyal medya ile insanların gönüllerine köprüler kurdum. Her nereye gidersem gideyim bu kardeşinizi tanıyorlarsa bunda sosyal medyanın etkisi büyüktür.

Evet, olabilir, sosyal medya algısı benim şehrimde eleştiri mevzuu olsa da, Türkiye'nin genelinde bu algı farklıdır. Benin arzum Türk siyasetinde, Benim partimde ve diğer partilerde kadın adayların çoğalmasıdır. Kadın gözüyle bakılması, anne gözüyle meselelerin analiz edilmesi önemlidir. Taka gazetesi olarak hep yanımda durdunuz. Önemli desteklerinizi gördüm. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Benim İçin Dava Önemlidir

“Evet, vekil olmasam da vekilmişim gibi kaldığımız yerden devam edeceğim. Ben Trabzon'un Ayşe'siyim” diyen Milletvekili Köseoğlu, “ Ben bu şehirden ayrılmam, Ayrılamam. Zaten evim, eşim ve çocuklarım hep buradaydı. Gönlümdeki proje, İslam Dünyası Kadın Parlamenterler Meclisini oluşturmaktır.

Son yıllarda görüyorum ki, Kadın yükselen değerdir. Ben partimde hiç ayrım yapmadım. Kimsenin karşısında olmadım. Hatta hep 'Biz bir elin beş parmağı gibiyiz' dedim. Zaten aksini söylemek partime ve enerjimize zarar verir, yapacağımız hizmet aksamış olur" ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilisim