Meclis sinevizyonuna Eren Bülbül’ün fotoğrafıyla birlikte “Kalbimizde yaşayacaksın,  İyi ki varsın Eren” yazılı görsel yansıtıldı.  Burada konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, “Geçtiğimiz ay içinde 11 Ağustos’ta ekranlarımızda ki evladımız, Maçka ilçesinde meydana gelen hain saldırıda 15 yaşında sivil bir vatandaş niteliğinde ki şehrimizin evladı Eren Bülbül ile yine orada sadece inceleme yapmakta olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik bu saldırı neticesinde şehadet mertebesine ulamış. 

Bu hadise Kıdemli Başçavuş Evladımız Ferhat Gedik ile birlikte genç bir evladımızı hunharca katlettikleri bir saldırıdır. Bu canilerin o vakada olduğu gibi, Gümüşhane’mizin evladı kuşakları ve nesilleri öğretmek mesaisi dışında hiçbir terör uygulaması olmayan bir öğretmenizi görev yaptığı yerden gelirken yolunu keserek bilahare canına kıyarak nasıl sivil ayrımı, nasıl genç çocuk ayrımı, nasıl ihtiyaç amca dede teyze ayrımı yapmadan katliama yöneldikleri de bir örneği.  Şehrimizde yaşanan bu hain olay hepimizi derinden yaralamıştır. Ama eren Bülbül, kendi facebook’unda hani veciz bir espri yazmış idi… 

“Kimse de çıkıp demiyor ki iyi varsın Eren” o evladımız hepimizin kalbinde yaşayacak.  Bütün milletimiz Eren’e sahip çıkmıştır. Devletimizin ve milletimizin kararlı tutumu, terör örgütlerinin hepsini Allah’ın izniyle kökünü kazıyacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim