Bugün Trabzon’a gelen Trabzon Büyükşehir Belediye adayı Zorluoğlu'nu havalimanında yüzlerce AK Partili karşıladı.Karşılama Törenine Trabzon Milletvekilleri,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı,Ortahisar Belediye Başkanı,Ak Parti İl Başkanı, İlçe Belediye Başkanları,Parti Başkanları,Daire amirleri partililer ve muhteşem kalabalık sevgi gösterisi ile karşılandı. 

Trabzon'a gelen Zorluoğlu bugünden itibaren seçim çalışmalarına start verecek. Havalimanında AK Partililerin izdihamı ile karşılaşan Zorluoğlu kısa bir açıklama yaparak "ıslattım sizi hakkınızı helal edin. Bu karşılaşama için AK Parti kadrolarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hiç kimseyi dışarıda bırakmayarak bir çalışma gerçekleştirme heyecanı içerisindeyiz.” Daha sonra kendisini bekleyen Partililere seslenen Zorluoğlu dikkat çeken ifadeler kullandı. 

"Kalkındırmaya geldik" 

Zorluoğlu "Trabzon’umuzun dört bir köşesine şahsımın ve Cumhurbaşknımızın selamlarını ve iyi dileklerini getiriyorum. Çaykara, Dernekpazarı Of Hayrat Sürmene Köprübaşı sizleri gönülden selamlıyor. Araklı Arsin Yomra, Maçka, Ortahisar, Akçaabat sizlere saygılarımı sunuyorum. Çarşıbası, Vakfııkebir, Tonya, Beşikdüzü, Şalpazarı sizlere derin sevgilerimizi sunuyorum. Trabzon benim çocukluğumun ve gençlik yıllarımın geçtiği büyülü bir şehir. Göğsümü gere gere ben Trabzonluyum dediğim baba evi ata yurdu bir şehir. Karadeniz’inde Türkiye’nin de yıldızı kültür sehri sanat şehir. Şehitlerimizin gazilerimizin hatırası bu şehir. Büyük insanların biz emenaet ettiği bu şehre gözümüz gibi bakmak şerefimiz gibi sahip çıkmak zorundayız. Sizlere himzetkar olmak için geldik. Trabzon büyükşehir doyamadım tadına uzaktan sevmek olmaz gel yakına yakına işte bugün biz yakına geldik. Trabzon için çalışmaya ter dökmeye vakit Trabzon vakti demeye geldiik. El ele Trabzon’umuzu kalkındıırmaya geliştirneye geldik. Bu vuslat bu buluşmanın bebim için önemi var. 

Teröristlere Zindan Edeceğiz 

Terörle mücadeleye dikkat çeken Zorluoğlu "Yıllarca ülkemin dört bir yanına hizmet ettim. Ankara’da önemli sorumluluklar aldım. Van'da hem vali hem de başkan olarak görev aldım. Bir tarafta sefkatli mücaadele verdik diğer yanda da teröristlere Van’ı ve dağlarını dar ettik. Zindan ettik. Allah’ın izniyle memleketimizin dağlarında ovalarında köylerinde tek bir terörist kalmayıncaya kadar da bu mücadele devam edecektir. Trabzon dışında görev yapıtğım süre içerisinde Trabzon’dan hiç kopmadık. Tüm tatillerimi köyümde geçirdim. Mevlam nasip etti, size hizmet etmeye geliyorum. Yıllardır edindiğim bilgimi tecrübemi aktaracağım. Sokak sokak kapı kapı dolaşıp gönülleri yapacak. Bu şehri imar etmeye kalkındırmaya ve daha mutlu insanların yaşadığı şehre dönüştürmeye geldik. Gönül belediyecilik anlayışını sizlerle birlikte yaşayacağız ve yaşatacağız. 

"Taş üstüne taş koyandan" 

Sözlerini sürdüren Zorluoğlu "AK Partimizin Trabzon’a yaptığı hizmetleri biliyoruz. Eğitim, sağlık, altyapı, spor, turizm, sosyal yardıma kadar bir çok alanda bir çok hizmetlerle bulşup çağ atladı. Yerel hizmetler bakımından çok büüyk hizmetler yapıldı. Trabzon’da taş taş üstüne koyan herkesten müteşekkirim. Belediyeceikik anlamında yapılacak çok iş kat etmemiz gereken mesafeler var. Yerel yönetimde halkımızın desteği ile talibiz. Trabzon’u daha da büyüktmeye kallkındırmaya, marka şehir, 21, yüzyül şehir yapmaya talibiz. Yeni ulaşım ağları, kentsel dönüşüm, istihdam imkanları ve vizyon projelerle şehrimizi Cumhuriyetimizin 100. Yılına hazırlayacağız. İşimiz hizmet gücümüz, millet siizn desteğini arkamızda olduğu sürece kimse sırtımızı yere yapıştıramaz. Karşılama için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " dedi. Zorluoğlu daha sonra şehir turu atmak için partililerle otobüse binerek AK Parti İl Binasının yolunu tuttu.
Editör: TE Bilisim