Bartın'da, 400 yataklı hastanenin temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte yaralanan kepçe operatörü Erkan Cumhur'un (38) sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaşamını yitiren kamyon şoförü Hayati Erdoğan (40) Trabzon'un Maçka ilçesi Galyan Mahallesi, Taşköprü Mevkiinde son yolculuğuna uğurlandı. Arıkaya Taşköprü Camiinde, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilen Erdoğan’ın cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

3 Kız Çocuğu Babasıydı 

Nurcan, Şevval ve Eslem adlı 3 kız çocuğu babası sahibi olan Erdoğan’ın, Ramazan Bayramı bitiminde çalışmaya Bartın’a gittiği öğrenildi. Trabzon’da yaklaşık 10 yıldır aynı şirkette çalıştığı kaydedilen Hayati Erdoğan’ın, şirketin Bartın’da ki hastane inşaatında iş almasından dolayı buraya gittiği ve yaklaşık 4 aydır bu ilde çalıştığı belirtildi. Cenaze namazında özellikle Erdoğan'ın kızlarının feryatları yürekleri dağladı. Erdoğan'ın lise öğrencisi büyük kızı Nurcan'ın babasının cenazesinin kabristanlığa defin için götürülürken arkasından "Baba, Baba" diye bağırması cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu. 
 
Yeni Doğan Kızını Kurban Bayramında Gördü 

En küçük kızı Eslem’in henüz 2 aylık olduğu ve Erdoğan gurbette çalışırken dünyaya geldiği belirtildi. Erdoğan’ın kızı Eslem’i Kurban Bayramı dolayısıyla 3 günlük izin alarak Trabzon’a geldiğinde gördüğü belirtildi. Bu 3 günü kızları ve ailesiyle geçiren Erdoğan’ın ardından tekrar çalışmak için Bartın’a gittiği belirtildi. 

Aile İhmal İddiasını Araştırıyor 

Erdoğan ailesinin, olayda bir ihmal bulunup bulunmadığı ile ilgili araştırma yaptığı ve bu noktada avukatlarla görüştüğü eğer ihmal olduğuna dair bir bulgu edinilirse konuyla ilgili şikayette bulunacağı kaydedildi.
 
Editör: TE Bilisim