Konuşmak İstedi
 
Trabzon'a bayram tatili için gelen 29 yaşındaki Cesur D., kendisini ağabeyinin eşini kaçırmakla suçlayan 18 yaşındaki Bayram Yaman tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay, saat 23.30 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi, Taşbaşı mevkisindeki bir otelin önünde meydana geldi.
 
Ağrılı olan ve Trabzon'da yaşayan Bayram Yaman, ağabeyi Aykut Yaman'ın eşi 27 yaşındaki Saliha Yaman'ı internet üzerinden kandırarak kaçırdığını öne sürdüğü Cesur D.'e ulaşarak konuşmak istedi. Akrabalarını da yanına alarak, Cesur D.'nin kaldığı otelin önüne gelen Yaman ailesi bireyleri ile Cesur D. arasında tartışma yaşandı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine Bayram Yaman iddiaya göre, elinde salladığı 'kelebek' olarak tabir edilen çakıyla Cesur D.'i bıçakladı. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
 
Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaranan Cesur D. kaldırıldığı hastanede öldü. Olay yeri incelemelerinin ardından D.'in cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri de çevredeki işyeri güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İncelemelerde cinayeti işlediği tespit edilen şüpheli Bayram Yaman ve yakınları kısa sürede yakalandı.
 
Emniyetteki sorgusunda işlediği suçu kabul eden Bayram Yaman çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Editör: TE Bilisim