Çaykara’da yaklaşık 2 yıl görev yaptığı süre içinde birçok başarılı çalışmaları ve insanlarla olan diyalogları ve renkli kişiliğiyle Çaykara halkının sevgisini kazanan Kaymakam İhsan Ayrancı için düzenlenen veda gecesinde katılımcıların konuşmalarının ardından söz alan Kaymakam Ayrancı yaptığı duygu dolu konuşmasıyla katılımcılara hüzünlü anlar yaşattı.

Büyük Katılım

Veda gecesine, eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız,  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık, Milli eğitim müdürü Ahmet Çamurali, Trabzon Barosu Başkanı Av.Sibel Suiçmez, Siyası Parti ilçe Başkanları, İlçenin tüm mahalle muhtarları, Kurum müdür ve amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve  diğer davetlilerin büyük katılımıyla gerçekleşti.

Son Sözler

Son sözü söylemek için kürsüye  gelen Kaymakam Ayrancı veda konuşmasını yaparken duygusal anlar yaşayarak davetlileri hüzünlendirdi. Çaykara’da görev yaptığı 2 yılını inanılmaz duygularla sözlere dökerek son yılların en hüzün dolu veda konuşmasını yapan ayrancı,” Kardelenler Kar altında iken geldiğim Çaykara’dan, vargit çiçekleri açarken ayrılıyorum. Kalandar soğuğunda kızılağaçların üşüdüğü bir gece vakti geldiğim Çaykara’dan, yaylalar sonbahara hazırlanıyorken ayrılıyorum. Sonu meçhul bir yolculuğa çıkan bir seyyah gibi, tedirgin adımlarla girdiğim bu şehrin sokaklarından, arkamda unutulmaz hatıralar, mutlu anlar bırakarak, ben ve ailem için sonu meçhul yeni bir yolculuğa çıkmak üzere ayrılıyorum,” dedi.
Kemal ÇUMAN
 
Editör: TE Bilisim