Panagia Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Panagia Otel’de düzenlenen iftar yemeğine, Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Karadeniz Kardeşler Şirketler Grubu Cemil Karadeniz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Kebir Süt Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Ak Parti İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Halit Çınarka, Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, DSİ Trabzon Bölge Müdürü Oğuzhan Kasap, İŞKUR Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin, Trabzon İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Cahit Gülbay,  TKDK Bölge Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk’ün yanı sıra çok sayıda İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli ile Kebir Ailesi katıldı.  İlahilerle karşılanan konuklar, iftarın ardından dualar okudu.

İstihdamın Öncüsü Olacağız

İftar programının ardından Kebir Süt Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz davetlilere hitaben yaptığı konuşmada: "Kebir ailesi olarak şehrimizdeki birlik beraberliği daha üst seviyelere çıkarmak adına düzenlediğimiz davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde, iş dünyası olarak belki bazı şeyleri dile getirmek, istihdamın, ekonominin, üretmenin ve bu ülkeye katma değer sağlamanın öneminden bahsetmek isterdim. Fakat önceki gün Diyarbakır, dün de Şırnak'tan gelen acı haberler yüreğimizi kor gibi yaktı. Boğazımızda düğümleniyor sözcükler. Hepsine Yüce Allah'tan rahmet yakınlarına ve Türk Milleti’ne başsağlığı dilerim.  Üzüntümüz büyük, hep birlikte bu akşamlarda tek duamız İslam birliği ve ülkemizin bütünlüğü olsun. Kebir ailesi olarak bölge istihdamının her zaman olduğu gibi daima öncüsü olacağımızı; gerek ülkemizde bilhassa da bölgemizin menfaati doğrultusunda yapılacak olan işlerde üzerimize düşen sorumlulukları koşulsuz yerine getireceğimizin sözünü sizlere veriyor."

Kebir’le Gurur Duyuyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, “Kebir süt ailesinin misafiri olduk. Sağ olsunlar. Bizim şehrimizde ürün sanayi kuruluşlarının biraz azlığını yaşamaktayız. Ama ben tesisleri gezme fırsatı bulduğum inceleme fırsatı bulduğum Kebir Süt’ün yatırımlarını, ürünlerini bir Türkiye, hatta bir Dünya Markası olmasını iftiharla seyrediyorum. Gurur duyuyoruz. Sanayiyi yapmak, kurmak zor meşakkatli bir iştir. Bizim yerel yönetim olsun devlet yönetimi olsun hepimizin onlara yardımcı olması en önemli görevimiz. Büyük emeklerle büyük gayretlerle hem iş sahası oluşturuyorlar, hem de mükemmel ürünlerini bütün dünyaya sunuyorlar. Biz şuan da bu mübarek, bu mukaddes ayda. Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim