AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi AK Parti İktidarları döneminde engellilere yönelik çalışmalarda büyük bir gelişme yaşandığını belirterek “Son 15 yılda Engelli kardeşlerimizi sosyal hayata teşvik etmek, ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret gösterdik. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümünde onlara destek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak adına her konuda desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde atılan adımlarla bu konuda önemli bir zihniyet değişimi yaşanmıştır” dedi. 

Talepler Dinlenecek

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının da engellilere yönelik çalışma ve faaliyetlere önem verdiğinin altını çizen Revi  “Bizler de şehrimizde Engelli kardeşlerimizin partimize rahatça ulaşabilmesi, sıkıntı ve isteklerini kolayca iletebilmeleri adına parti binamızın giriş katını ulaşılabilir hale getirdik. Partimizin giriş katında Engelliler Koordinasyon Birimini oluşturmuş bulunmaktayız. Her hafta Çarşamba günü il yöneticimiz ve Engelliler Koordinasyon Merkezi birimi Başkanımız Volkan Bozali parti binamızda bulunarak engelli kardeşlerimizin istek ve taleplerini dinleyecektir” şeklinde konuştu. Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı (EKM) Volkan Bozali de kendisinin de bir engelli olduğunu belirtti.

Her Destek İçin…

Bozali şöyle konuştu: “Engelli kardeşlerimizin ne gibi problemler yaşadığını bilen biri olarak bu konuya büyük ehemmiyet gösteriyoruz. Özellikle uzak ilçelerde oturan ve parti binamıza gelmekte zorluk çeken ve anında ulaşmak isteyen engelli kardeşlerimiz için de şehir genelinde 7 gün 24 saat taleplerini iletebilecekleri bir whatsapp iletişim hattı oluşturduk. Engelli kardeşlerimizin istek ve taleplerini bizlere anında ulaştırabilmeleri için 0539 865 91 95 numaralı whatsapp iletişim hattını kurduk. Bu numara üzerinden de bizlerden randevu alarak istedikleri vakit partimizde kurduğumuz EKM’ye gelerek bire bir görüşme yapabilirler.” 
 

Editör: TE Bilisim