Köşk yaylasında üç kuşak yüz elli yıllık yayla evine vurulan mühür Köprübaşı ilçesinin en büyük utancıdır. Bu mühür topyekûn köprübaşına vurulmuştur. Hiç bir yaylada böyle bir uygulama olmadığı gibi  yol üzerinde bulunan bazı evlere mühür vurulurken yolun On metre diğer kenarı başka ilçeye aittir diye uygulama yapılmıyor. Bunun anlamı şudur devlet yolun bir kenarında bulunan teröristi kendi bölgesinde olmadığı için ona dokunamıyor. 

Devlet her yerde devlettir yeri zamanı olmaz keyfi uygulama yapamaz. Manidar olan şudur ki Köprübaşı kaymakamlığına bağlı yaylalarda olağan üstü bir baskı var. O derece var ki devletin Kaymakamı vatandaşın peşine koşacak kadar. Övünün köprübaşı çok okumuş adamınız var diye çok vekiliniz var diye ama köprübaşının sahibi yok. Yüz elli yıllı yayla evine yediğiniz mühür utancı ile övünün. 

Dernek Başkanlarınız, Genel Müdürleriniz, Valileriniz, kaymakamlarınız, milletvekilleriniz, bakanlarınızla övünün. Yüz elli yıllık yayla evinin yıkılan kısmını veya çatısını yapmak isteyen vatandaşın evine vurulan mühür sizin altın madalyanızdır.Okumuş adamlarınızla değil boynunuza vurulan bu mühürle Övünün. Bölge muhtarları bölge ilçe başkanları ,STK başkanları bu sorunlar herhalde sizinle ilgili değil.
Cemal SANCAK

Editör: TE Bilisim