Sevgili okurlar; Kurulduğu ilk günden beri faaliyetlerine bir an dur demeyen ANADER ve Trabzon’u Türkiye’de ve İstanbul’da en iyi şekilde temsil eden İstanbul Trabzon Federasyonu bu anlamda Trabzon’da STK’lara örnek teşkil ediyor.
 
Kültür şehri Trabzon’un bu tür faaliyetlere daha çok ihtiyacı var.  Kültürel anlamda Trabzon’da bulunan her sivil toplum örgütünün bu anlamda kendini sorgulaması ve Trabzon için nasıl bir adım daha ileri gidileceğini düşünmesi gerekiyor. Trabzon için atılan bu büyük adım şehrimize hayırlı olsun. Şehir olarak bu tür etkinliklere daha çok imza atmayı umuyoruz.
 
 Çiftçi Mağdur Olmasın
 
Değerli okurlar; Fındık toplama sezonu yaklaşıyor. Fındık üreticileri çayda belirlendiği gibi fındıkta da taban fiyatının belirlenmesini bekliyor.  Fındık üreticisi mağdur olmak istemiyor. Üretici sadece tüccarın, aracının, ihracatçının kazanmadığı bir taban fiyat uygulaması istiyor. Fındık üreticileri bu anlamda her fırsatta mağduriyetlerini dile getirmeye çalışıyor ve FİSKOBİRLİK’in devreye girmesini istiyorlar. Fındık üreticisi fındık fiyatına çözüm bekliyor.
 
Taraftar İyi Bir Takım İzlemek İstiyor
 
Sevgili okurlar; Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, önceki gün Trabzon basını ile bir araya geldi.  Usta burada yaptığı açıklamalarda bazı gerçeklerin altını çizdi.
 
Usta, “Camianın bazı şeyler için sabretmekte zorluk çektiğini belirterek, "Mucize ortaya çıkarmak hiç birimizin haddine değil" dedi. Trabzonspor’un gelirinin artmadığını ifade den başkan Usta, “Takım kurmak kısa sürede olan bir şey değil, 2 ya da 3 senede iyi bir takım haline gelebiliyorsunuz” dedi.
 
Transferler hakkında ise gündemde olan futbolcular dışında başka alternatiflerin olmadığını ve bu oyuncuları bitirmek için uğraştıklarını belirtti. Toplantıda çok iç açıcı açıklamalar yapılmasa da başkan Usta kulübün durumunu yeniden hatırlattı. 50. Yıl şampiyon olacağız sözü rafa kaldırılırken, şampiyonluğa oynayan bir takım kurulacak sözü gündemde. Trabzonspor taraftarı bu durumun farkında fakat iyi bir takım izlemek hakları.
 
Editör: TE Bilisim