Bayburt’ta esnaflık yapan Nuh İpek (30) Bayburt Devlet Hastanesi’nde görevli Kadın Doğum uzmanının ihmali yüzünden çocuğunu kaybettiğini iddia etti. 5 yıldır evli olduğunu ve ilk çocuğunu kucağına alma hayali kurduğunu söyleyen Nuh İpek, bütün hayallerinin doktor ihmali yüzünden sonlandığını belirtti. 

Doktoru Suçladı

Acılı baba önceki gün 7,5 aylık hamile olan eşini gece 4.00’te acil olarak hastaneye kaldırdıklarını ifade etti. Baba İpek, doktorun acil bir durum olduğunu bilmesine rağmen öğleden sonra saat 13.30’te hastaneye geldiğini, hiç bir müdahale yapmadan kendilerini Erzurum’a sevk ettiğini ve bunun için kendilerine ambulans da tahsis edilmediğini öne sürdü.

Anne Kurtarıldı Ama…
 
Doktorun kendisine ‘Bayburt’ta küvez yok, burada müdahale edemem. Özel aracınla giderek, acilden giriş yaparsan daha erken bakarlar’ dediğini iddia eden İpek, kanaması bulunan eşini kendi aracıyla Erzurum’a götürdüğünü, oradaki profesörün anında müdahale yapmasına rağmen hastanın gecikmiş olması nedeniyle anneyi kurtardıklarını ama bebeğin ölü olarak dünyaya geldiği söyledi.
 

Editör: TE Bilisim