75. Yıl Anaokulu Bulutlar Sınıfı Okul Öncesi Öğretmeni Selver Beken nezaretindeki minikler maske taktı,pankart açıp Giresun’da en işlek Gazi Caddesi’nde yürüdü.Ağızlarında  beyaz maske üzerlerinde önlük bulunan minikler,lösemili çocuklara en güzel desteği böyle verdiler.
 
Yanlarındayız
 
 Bulutlar Sınıfı Okul Öncesi Öğretmeni Selver Beken, “Bizler yarınlar için destekleyici olmalıyız” diyerek başladığı konuşmasında şunları kaydetti: “75. Yıl Anaokulu Bulutlar Sınıfıyla beraber lösemili çocuklara destek ve umut olmak adına ‘Maskemizi takıp farkındalık yaratıyoruz’ etkinliğinde dikkat çekmek için yola çıktık. Bu yürüyüşümüzde hem Giresun halkının hem de ülke genelindeki diğer insanların duyarlılığına vurgu yapmak istiyoruz. Çocuklarım bu manada bir etkinlikte yer aldıkları için  çok mutlular.
 
Aileleri ve vatandaşların nezdinde de olumlu karşılanıyorlar.Biz lösemili olan çocuklara oyuncaklar gönderdik. En azından yüzlerinde bir tebessüm olmasını sağladık bu da bizi son derece onore etti. Toplumun bilinçlenmesi ve konuya daha çok duyarlılık göstermesi adına farkındalığın daha da ilerlemesi adına çalışmalarımız sürecek. Bizler yarınlar için destekleyici olmalıyız.Bu ve bu denli hastalıkların yarın kimin yaşayacağını bilmiyorsak;daha da destekçi olmalıyız. Bugün benim sağlığımı etkilemedi gibi düşünmeyelim,yarın hemen hepimizin kapısında olabilecek bir hastalık.O yüzden son derece sağ duyulu ve destekçi olalım” şeklinde konuştu.
SEDAT KARAKAYA
 
Editör: TE Bilisim