İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Duygu Keleş Aydın’ın ev sahipliğinde Usta Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Sağır, Ortahisar Belediye Meclisi Üyesi Davut Çakıroğlu, Milletvekili adayları Hüseyin Örs, Tugba Bayraktar Aydın, Tuna Taşkın, Murat Keleş ve Neşe Ay, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.  İftar yemeğinde ilk olarak İlçe Başkanı Aydın kısa bir konuşma yaptı. Aydın, “Biz hazırız. Bu akşamdan itibaren çalışmalara başlıyoruz. İftardan sonra sokaklarda olacağız. Bütün aday adayı arkadaşlarımızla birlikte…” dedi.
 
Başarı Sağlayacağız

İYİ Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Örs ise, “Yeni kurulan yaşını doldurmayan iyi Partinin Trabzon’da güzel ekibi var. Kaynaşma içinde. Aday adayıydım, şimdi adayım. Ama gördüğünüz gibi şimdi aday adayı arkadaşlarımızda burada. İnşallah bu seçim döneminde sahada birlikte olacağız. Bana soruyorlar, “İyi Parti Trabzon’da ne yapar” diye.. İYİ Parti Trabzon’da sahaya 3 puan için çıkıyor. Arkadaşlarımızın hepsi bir yere gidiyor. Milletimizin ilgisi alakası bize dönmüş vaziyette.. Bizim sloganımız var. Yüzünü güneşe dön Türkiye diye.. Biz de yüzünü güneşe dön Trabzon diyoruz. Trabzon yüzünü güneşe döndü. Bizlerde İYİ Parti olarak inşallah Trabzon’dan başarılı çıkarız” dedi. 

"İyi Parti Trabzon'da Sahaya 3 Puan İçin Çıkıyor"

3. sıra adayı Tuğba Bayraktar Aydın ise, “Neden 6 olmasın. AK Parti ilk girdiği seçimlerde başarılı olmuştu. Neden biz olmayalım..” dedi.  4. sıra adayı Tuna Taşkın, “Bizim görevimiz şu, Trabzon’un basılmadık yeri gitmedik köy bırakmayacağız. Biz milletvekili adayları olarak hedefimiz millete vekil olmak. Uzay projeler değil, milletin istediği projeler yapmak istiyoruz” diye konuştu.  5. sıra adayı murat Keleş ise, “Trabzon bizi bekliyor. Aday adayı arkadaşlarımızla hep beraber bunu başaracağız. Teveccüh göstermeyeceğiz, hep beraber hareket edip bunu başaracağız” dedi.
 
Editör: TE Bilisim