Türkiye'nin Müge Anlı canlı yayın ile öğrendiği olaya ilişkin her geçen gün çarpıcı bir detay çıkarken, minik Ecrin'in akıbeti oldukça yakından takip ediliyor. Ecrin'in kaybolduğu bölgede ekipler adeta seferber olurken, Ankara'da hayatını kaybeden Eylül Yağlıkara'nın cesedini bulan kadavra köpeği "Abrek" de çalışmalarda görev alıyor. Edinilen son dakika bilgisine göre Abrek, minik kızın kaybolduğu evin yaklaşık 70 metre aşağısında bir ağaca tepki verdi. Savcılık kararı ile gece yarısı kazı çalışması başlatıldı. Peki, Ecrin bulundu mu? Bütün detayları sizler için derledik.

Türkiye, evinin önünde oynarken bir anda kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'dan gelecek iyi haberi bekliyor. Ekranların fenomen programı Müge Anlı sayesinde Ecrin'in kaybolması ve akabinde gelişen çarpıklıklar ortaya konulurken, son dakika gelişmeleri ise yaşanmaya devam ediyor. Müge Anlı'nın son programında Ecrin'in babasının kim olduğu tartışmaları izleyenleri şoke ederken, minik kızı arama çalışmalarında gece yarısı önemli olaylar gerçekleşti.

Ecrin Kurnaz bulundu mu?

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin'i arama çalışmalarında 10. güne girilirken, bölgede ekipler adeta seferber oldu. Küçük kızın bulunabilmesi için Ankara'da Eylül Yağlıkara'nın cesedini bulan kadavra köpeği 'Abrek' görevlendirildi. Abrek, gece yarısı tepki verdi ve savcılık hemen harekete geçti.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 9 gün önce evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları sırasında kadavra köpeği 'Abrek', evin yaklaşık 70 metre aşağısındaki bir ağacın dibinde tepki verdi. Savcılık kararı ile küçük kızın gömülü olabileceği şüphesi üzerine alanda gece yarısı kazı çalışması başlatıldı.

Dedesi De İzledi

Bölgede sürdürülen aramalar sırasında akşam saatlerinde AFAD'a ait 'Abrek' isimli kadavra köpeği, küçük kızın kaybolduğu evin yaklaşık 70 metre aşağısında bir ağacın dibinde tepki verdi. Bunun üzerine soruşturmayı yürüten savcılığın kararı ile alanda kazı yapılması kararlaştırıldı. Gece yarısı bölgeye gelen jandarma ekipleri kadavra köpeğinin tepki verdiği alanda önce kazma küreklerle ardından ise iş makinesi ile kazıya başladı. Çalışmalar devam ederken, kazı çalışmalarını küçük kızın dedesi Nuri Kurnaz da izledi.

Çalışmalara Sabaha Kadar Ara Verildi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 9 gün önce evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları sırasında kadavra köpeği 'Abrek'in tepki verdiği eve 70 metre mesafedeki ağacın çevresinde yapılan kazı çalışmalarına, sabah devam edilmek üzere ara verildi. Saat 22.30 sıralarında kazı yapılacak bölgeye gelen ekipler, Cumhuriyet Savcısının gözetiminde çalışmalara başladı. Saat 01.00'a kadar süren çalışmalardan sonuç alınamadı.

Kadavra köpeği Abrek'in bölgede uyarılarını sürdürmesi üzerine karanlık nedeniyle kazı çalışmalarına ara verildi. İş makineleri olay yerinde bırakılarak ekipler sabah kazıya devam etmek üzere bölgeden ayrıldı.

Soruşturma Genişletildi

Ecrin Kurnaz'ın kaçırılma ihtimali üzerine de soruşturma çok yönlü genişletildi. Jandarma ve polis ekipleri soruşturmada aile içi bazı ilişkileri mercek altına aldı. 6 aylık hamile olan anne Sevcan Kurnaz'ın, 16 yaşındayken kaçarak kendisinden 20 yaş büyük ilk eşi Cengiz Bey ile evlendiği, Ecrin 4 aylıkken ilk eşi hayatını kaybeden Sevcan Kurnaz'ın bu kez ölen eşinin kız kardeşinin oğlu olan Deniz Kurnaz ile evlendiği belirtildi.

Tüm bu ayrıntılar üzerinden yürütülen soruşturmada aile üyelerinin cep telefon kayıtları geriye dönük incelemeye alındı.

Müge Anlı, canlı yayında Samsun Vezirköprü'de evininin önünde oynadığı esnada kaybolan ve halen bir iz bulanamayan 1,5 yaşındaki Ecrin'in üvey babası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"İnsan dayısının hanımına yan gözle bakar mı?"

Ölen dayısının eşiyle evlenen 1,5 yaşındaki Ecrin'in üvey babası Deniz Kurnaz'ın sözleri üzerine Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı "İnsan dayısının hanımına yan gözler bakar mı?" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim