Alınan bilgiye göre, U.T. yönetimindeki 16 JUG 51 plakalı otomobil, Bük Mahallesi General Bahtiyar Aydın Bulvarı'nda, Mert Turan'a (3) çarptı. Kazada ağır yaralanan Turan, Yağlıdere Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kaza da hayatını kaybeden Mert Turan, İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında Oruçbey Mahallesi Çayanlı mezarlığında toprağa verildi.

Duvarı kırdı tarlaya düştü

Akçaabat Ortamahalle'de önceki gece park halindeki otomobil, bir anda geri doğru kayarak tarlaya düştü. Olayda maddi hasar meydana geldi. 68 EC 258 Plakalı otomobil Mehmet Efendi konağı yanında park halindeyken, bahçe duvarını yıkarak giden araç, olay yerine çağrılan bir off-road aracı yardımı ile düştüğü yerden çıkartılabildi.

Kafa kafaya çarpıştı

Ordu Fatsa-Kumru karayolu 2. kilometresi Ayazlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Aydınlı yönetimindeki 34 AF 1440 plakalı otomobil ile İsa Camgöz’ün kullandığı 52 DB 343 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Murat Aydınlı, İsak Aydınlı ve Ayşe Aydınlı yaralandı. Yaralılar, 112 Acil ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesi ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Mola verin hayata gülümseyin

Giresun Emniyetinden, bayram öncesi trafik kazalarını önlemek için “Trafikte Mola Verin, Hayata Gülümseyin” uygulamasıyla gurbetçiler durdurularak dinlenmeye ve çay içmeye davet ediliyor. 

Proje kapsamında Karadeniz Sahil Yolu Keşap ilçe girişindeki kontrol noktasında durdurulan sürücülere uygulama hakkında bilgi verilerek broşür dağıtılıyor. Sürücüler ile yolcuların dinlenmelerinin sağlanması amacıyla da pasta, çay ve kahve ikram ediliyor. Sürücü ve yolcular ikramın ardından yollarına devam ediyor. Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de kontrol noktasına gelerek bir süre uygulamayı takip edip sürücülerle sohbet etti.

Ölümden döndüler

Rize'nin Güneysu ilçesinden İspir Araplı Köyü'ne giden Yaşar Bostan yönetimindeki 53 FL 760 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu devrildi. Kaza sonucu yol kenarına devrilen kamyonetten çıkan sürücü ve eşi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 
 
Editör: TE Bilisim