Kendisi de Artvinli olan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da Artvin sokaklarında hemşerileri ile bir araya gelerek yapılacak olan Anayasa değişikliğine ilişkin bilgi verdi. 

Yaklaşık 20 CHP Milletvekilinin çıkarma yaptığı Artvin’de CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İl Başkan yardımcısı Hasan Akar, Belediye Meclis üyesi Uğur Koştur ve CHP İzmit eski İlçe Başkanı Selman Yıldırım da katıldı. 

Neden 17 Nisanı Bekliyorsunuz 

Artvin’in Borçka ve Murgul ilçe ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar vatandaşlara yapmış olduğu konuşma da ‘Hayır oyu verecek olanlara terörist yakıştırması yapanların, 15 yıldır ülkeyi tek başına yönettiğine dikkat çekerek her gün kalkıp 17 Nisan’da terörü bitireceğiz, işsizliği bitireceğiz, ekonomiyi düzelteceğiz diyorlar. Bunlar tam 15 yıldır tek başlarına iktidardalar ve tüm yetkiye sahipler. Bugün kalkıp 17 Nisan da terörü, işsizliği, vatandaşın yaşamış olduğu geçim sıkıntısını çözeceğiz diyenler eğer 15 yıldır formülü bilip de çözmedilerse asıl vatan haini bugüne kadar buna göz yumanlardır.’ dedi. 

Mutlaka Sandığa Gidin 

16 Nisan da herhangi bir parti seçimi yapılmayacağını belirten Akar, yapılacak olan değişikliklerin memleket meselesi olduğunu belirterek şunları söyledi ‘Tercihiniz ne olursa olsun mutlaka sandığa gitmeniz lazım. Bu işin vebali büyüktür. Ya çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakacağız. Ya çocuklarımıza demokrasisi olmayan bir Türkiye bırakacağız. Ya hep birlikte hiçbir ayrım yapmadan bütün vatandaşlar barış içinde yaşayacağız ya da bu toplum ikiye, üçe bölünmüş olacak. Sorun memleket sorunu çözeceksek beraber çözeceğiz. dedi.’ İki gün süren Artvin ziyaretlerin de vatandaşların yapılacak olan değişikliklere hakim olduğunu belirten Akar, AKP hiçbir maddeyi anlatmadan sadece Hayır oyu verecek olanları suçlasa da, milletimiz yapılmak istenenlerin farkında ve 16 Nisan’da Artvin de ve tüm Türkiye’de AKP’ye gerekli cevap halkımız tarafından Hayırlısıyla verilecektir. dedi. 
 

Editör: TE Bilisim