‘Mahallemizdeki uygulama seramızda, İbrahim Alemdağ Ortokulu öğrencilerine verdiğimiz eğitimle devam ettik. Bu eğitimimize, Davetimize icabet edip gelen Başta Trabzon tarım il müdürümüz Cahit Gülbay’a teşekkür ederim. Cahit bey bu eğitimde öğrencilerimize yaptığı konuşmada eğitimlerin amacı ve faydasından bahsederek öğrencilere geniş bir bilgi sunumu yaparak Ortahisar Ziraat Odamıza da bu programdan dolayı teşekkürlerini de ifade etti.
 
Milli eğitim müdür vekilimiz Süleyman Adıgüzel, Tarım ilçe müdürümüz Bülent Bayrak, Çimenli muhtarımız Mustafa Atasoy, öğrencileri ders eğitimi alanına ücretsiz getiren Pelitli muhtarımız Mustafa Koç ve İbrahim Alemdağ Ortaokulu müdürü Yusuf Koz’a çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Ortahisar tarım ilçe müdürlüğümüzün ziraat mühendislerinin verdiği bilgiler içinde ayrıca bu elemanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu eğitim amaçlı faaliyetlerimiz, tarımsal alanda farklı konularda amacına yönelik devam edecektir. Biz Ortahisar Ziraat Odası olarak ülkemizin tarım alanında daha çok ileriye gitmesi ve tarım ülkesi olan ülkemizi yeniden şaha kaldırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.’
 

Editör: TE Bilisim