İlçede bulunan viyadük altında ölü bulunan Daşdemir'in ölümünün şüpheli olması nedeniyle Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla alakalı soruşturma başlattı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünden yardım isteyen ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, Daşdemir'in ölmeden önce 4 arkadaşı ile birlikte bölgede görüldüğü bilgisine ulaşıldı. 

Arkadaşlar Ailesine Yerini Söyledi  
 
Tolga Daşdemir'in önceden Narkotik Suçlarda kaydı bulunması nedeniyle konuya Narkotik Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de müdahil oldu. Daşdemir'İn ailesi polis ekiplerine, " 4 arkadaşı yanımıza geldi ve Tolga'nın viyadük altında fenalaştığını söyledi." bilgisini verdi. Ailenin bu sözleri üzerine harekete geçen polisler, olayda adı gecen K.M., E.S., S.S., A.Ç.'yi gözaltına alarak ilçe emniyet müdürlüğüne sevk etti.  
 
Arkadaşları Ölüme Terk Ederek Kaçtı   

Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise; K.M.'ye ait olduğu öğrenilen evde Bonzai ile extasy uyuşturucu hap ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğünde şahısların alınan ifadesinde ise; şok gerçek ortaya çıktı. Polis ekiplerine şahısların vermiş olduğu ifade sonrasında 5 arkadaş viyadük altında beraber oturdukları ve Tolga Daşdemir'in bir anda rahatsızlaştığı fark ettiklerini ve daha sonra 4 arkadaşının ise olay yerinden kaçarak kendisini ölüme terk ettikleri öğrenildi.   

Adliyeye Sevk Edildiler   

Rahatsızlaşan arkadaşını hastaneye getirmeyen 4 şahıs, hakkında ' kasıtlı ölüme terk etme sucu' ile ' Uyuşturucu madde Kullanımı' suçları nedeniyle işlem yapılarak Adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 4 kişiden K.M. uyuşturucu madde ticareti yapmak sucu ile tutuklanarak Bahçecik Ceza evine gönderildi. Olay ile alakalı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
 
Editör: TE Bilisim