Başkan Zorluoğlu, tarihî belediye binasındaki toplantı salonunda bir araya geldiği Ak Partili vekiller Dr. Adnan Günnar, Avukat Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Gürcan Başar, Danışmanı Samet Ali Yıldız ve TRABİTAŞ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gül ile birlikte sunum yaptı. 

Toplantıda, kentte sakinlerinin yanı sıra, yerli ve yabancı turistlerin de sahil bandında sosyal, kültürel, sportif ve günlük ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerin oluşturulması için hazırlanan Ganita –Faroz Arası Sahil Tasarım Projesi ana gündem maddesi olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’umuzun çehresini önemli ölçüde değiştirecek projelerde adımlarımızı hızlandırdık. 

Bu kapsamda ekibimle birlikte, gelinen noktayı değerli vekillerimizle de paylaşıp istişare edelim ve onların da kıymetli fikirlerini alalım istedik. Sahil bandı en büyük önceliklerimizden biri durumunda ve bu konuyu toplantımızda etraflıca ele aldık” dedi.

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, istişare toplantısında; Pazarkapı Mumhane Önü Şehir Camii ve Yakın Çevre Rekreasyon Alanı Projesi, Gülcemal 1. Etap ve 2. Etap Rekreasyon Alanı Projesi, Cudibey Ortaokulu ve Öğretmen Evi alanında planlanan Karagöz Meydanı Projesi ile Meydan Sokak Sağlıklaştırması Projesi konusundaki detayları da Ak Parti Trabzon milletvekilleriyle paylaştıklarını bildirdi.
 

Editör: TE Bilisim