Merkezi İstanbul’da bulunan Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED)’in 28 Nisan 2019 Pazar günü yapılan genel kurul toplantısında, 224 delegeden 137’sinin oyunu olarak başkanlığa seçilen Ömer Karadeniz memleketi Şalpazarı’na gelerek muhabirimiz Turgay İkinci’ye açıklamalarda bulundu.

ŞALFED’in yeni Başkanı Ömer Karadeniz, “Hemşehrilerimiz arasında ayrışmanın olduğunu gördüm. Bunu gidermek için göreve talip oldum” diyerek, Şalpazarı’nı bütünleştirip, kısır döngüyü ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Ömer Karadeniz, “İstanbul metropolünde ŞALFED çatısı altında Avrupa yakası, Boğaziçi ve Anadolu yakası diye birimler kuracağız. Avrupa’dan başlayarak, İstanbul, İzmir, Ankara ve Trabzon’da işadamlarımız ve üniversite tahsili yapmış hemşehrilerimizi tarıyoruz. Akil insanlardan bir danışma kurulu oluşturacağız. Ekonomik anlamda güçlü bir ŞALFED’i tesis ederek onların bilgi ve birikimlerini topluma yansıtacağız” dedi.

Ömer Karadeniz’in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Orhan Alışkan, Soner Bayram, Salih Muhcu, Turgay Karagül, Recep Kandil, Yakup Yılmaz, Erdem Kuru, Salih Kanbut, Ali Tulumen, Yakup Kaval, Ekrem Cinkaya, Zühtü Uçar, Mustafa Kılıç, Kemal Ferhatoğlu, Hasan Karagöz, Murat Karadere, Av. Ali Gören, Oktay Uçan, Mustafa Kemal Yamaç, Yüksel Yamaç, İsmet Çakmak, Muhammet Ayvaz, Mustafa Demir, Cesarettin Uygun, Fahri Durmuş.

Denetleme kuruluna ise; İlhan Erata, Abdullah Bulut ve Mehmet Özdin seçildi.
Turgay İKİNCİ
 
Editör: TE Bilisim