AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine 2. defa resmen başlayan Revi "Yeni dönemin Trabzon'a ve ülkeye hayırlı olmasını diliyorum. Yeni ekip arkadaşlarımızla birlikte kongrede oluşturduğumuz enerjiyi kaybetmeden aynı coşkuyla seçimlerden de büyük bir zaferle çıkacağız."dedi. 

Kısa sürede içerisinde AK Parti Trabzon İl Yürütme Kurulunu da belirleyeceklerini ifade eden Revi şunları söyledi: " 2019 seçimleri ülkemiz için çok önemli bir virajdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kalıcı hale gelmesi ve Ülkemizin AK Parti İktidarları döneminde elde ettiği kazanımlarım kaybedilmemesi adına üzerimize büyük sorumluluklar yükleyen bir seçimdir. Yeni oluşturduğumuz İl Yönetim Kurulu ve oluşturacak olduğumuz İl Yürütme Kurulumuz ile birlikte bu hassasiyetle çalışacağız. " 

2019 seçimlerinin hazırlıklarına 6. Olağan İl Kongresi ile başladıklarını belirten Revi " Biz seçim çalışmalarına kongremiz ile başladık. Kongreyi herkes gördü ve takdir etti. 2019 seçimleri için kongreyi başlangıç çizgisi olarak kabul edip o coşkuyu ve desteği daha ileri seviyeye çıkartarak büyük başarılara imza atacağız." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim