Edinilen bilgiye göre, Bulancak ilçesinde serbest meslekle uğraşan Selçuk Bayrak'ın, psikolojik sorunları olduğu ve bu sebeple intihar etmiş olabileceği iddia edildi. Jandarma dosyasına şüpheli ölüm olarak geçen olayla ilgili araştırmaların sürdüğü öğrenildi. Bir süre önce İstanbul’dan ailesinin yaşadığı Bulancak ilçesine dönüş yapan Bayrak, önceki gün ilçe merkezinden Talipli köyündeki evine gitti. Bayrak'a ulaşamamaları üzerine köye giden yakınları eve girdiğinde Bayrak’ı kanlar içinde yerde yatarken buldu. Bunun üzerine jandarmaya haber verildi.

Tabanca Bulundu

Kısa sürede olay yerine giden jandarma ekipleri, ceset üzerinde inceleme yaptı. İlk etapta olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. İncelemeler sırasında cesedin yanında bir silah bulundu. Silahın bulunması olayın intihar olduğu ihtimalini ortaya koydu.

Yapılan incelemelerin ardından Bayrak’ın cesedi adli tıp kurumuna gönderildi. Evde bulunan silah ise Kriminal Şube Müdürlüğüne gönderildi. 

Olayın intihar olduğu değerlendirilirken, Kriminal Şube Müdürlüğü ve adli tıptan gelecek sonuçlarla kesinlik kazanacak. Bayrak'ın bekar olduğu ve bir süre önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.
 

Editör: TE Bilisim