Tartışmalı Başladı

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimi dün Ramada Otel’de yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşti. Onlarca Jandarma’nın bulunduğu Genel Kurul’da içeri alınmayan bazı şoförlerle, bir grup arasında tartışma yaşandı.

Hemen Müdahale Edildi

Tartışmaya hemen Jandarma ekipleri tarafından müdahale edilirken, bir kişi kongre salonundan uzaklaştırıldı. Tam gerilimin bittiği düşünülürken, olayların ardı arkası kesilmedi. Herkesin merakla beklediği kongreye arbedeler damga vurdu. 

İçerde Gerilim Dışarıda Kuşatma 

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimi dün Ramada Otel’de yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşti. Genel Kurulda, Mevcut Başkan Turan Altuntaş, Boztepe Durak Başkanı Hüseyin Turgut Aydın ile odanın eski Genel Sekreteri Ömer Hakan Usta, başkanlık için yarıştı. Otel çevresinde çok sayıda güvenlik görevlisinin ve güvenlik güçlerinin yer aldığı dikkatlerden kaçmazken salona alınan delegeler sıkı kontrolden geçti. Genel kurulda başkan adaylarının açıklamaları sırasında çok sayıda güvenlik güçleri salon içerisine girdi.

Salonda taraflar arasında gerilim çıktığı ifade edilerek kimliği belirsiz bir kişi Jandarma tarafından salondan çıkarıldı. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve yönetimi ibra edildi. Genel kurulun yapıldığı otelin içinde Jandarma sayısı görenleri şaşırttı. Genel kurul için 100'den fazla güvelik gücünün görevlendirildiği kaydedildi.

İŞTE LİSTESİ

Vural Şenel, İsmail Taner Şahin, Ergin Özsalih, Kadir Şahin, Mustafa Öksüz, İbrahim Ayan, Erol Bülbül, İlker Genel, Atılım Bayram, Zekai Öztürk

Furkan YİĞİT 

 
Editör: TE Bilisim