Ziyaret esnasında, Trabzon’un trafik sorunu ve şoför esnafının genel sıkıntıları hakkında konuşuldu. Halkın her kesiminin sorunlarına çözüm üretmek amacında olduğunu ve bu bakımdan şoför esnafının sorunlarının da öncelikli tercihler arasında olmasına inandığını söyleyen Kurt, “siyaseti halk için yapan bir zihniyetin temsilcisiyiz.” dedi. Kurt sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Sosyal hayatımızın önemli bir parçasını oluşturan şoför esnafımızın daha iyi ve standardı geliştirilmiş şartlarda çalışmaları, hem kendileri için hem de Trabzonlular için hayatı daha güzel yapma adına atılması gereken adımlardandır.  

Trabzon’umuzun en önemli sorunlarından olan trafik sorunu, özellikle yaz aylarında artan turistik faaliyetler ve memleketlerine dönen gurbetçilerimiz nedeni ile iyice içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Bu sorunun çözülmesi elbette ki bu şehri yönetenlerin yapması gereken başlıca işlerdendir. Çözüm noktasında bulunan yöneticilerin, herkes gibi şikâyet etmeleri kabul edilir bir durum değildir. 

Devlet imkânları ve makamları size halka hizmet etmeniz için emanet edilmiştir. Hizmet etmeniz gereken noktada sizin de mevcut durumdan şikâyet etmeniz söz konusu olamaz. “ Beceremiyorsan bırak git” derler adama.

Makamlar ve devlet imkânları kişilerin yandaş ve yoldaş kollama için kullanacağı imkânlar olamamalıdır. Bu imkânları halkın tamamına yayamayan yöneticilerin bu şehri ve bu ülkeyi yönetmeye talip olmaları halk nazarında karşılık bulmayacaktır” dedi.
 
Editör: TE Bilisim