Bayramlaşma törenine Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Yakuphan, Milletvekili Adayları Cevat Kurt, Murat Özcan, Furkan Kocagöz, İbrahim Baş, Mehmet Uz, İlçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

Törende konuşan Kurt, seçime kısa bir süre kala algı operasyonlarının başladığını ifade ederek, “Tecrübemiz bize şunu göstermiştir ki her seçimde son hafta özellikle iktidar mensupları hileye başvuruyorlar. Bunlar son hafta bize iftira atacaklar. Son hafta çalışıp Saadet Partisinin sahadan çekildiğini algıyla seçmene anlatacaklar. 

Bilmiyorlar ki. Biz sadece seçimlerde değil her zaman sahadayız. Şimdi de üstün bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 
İşte Kurt’un o açıklamaları: 

Geçtiğimiz günlerde yerel haber sitelerinden birinde yer alan saadet partili kadınlar Cumhurbaşkanının mitingine yoğun ilgi gösterdiği ve Saadet partisinin sahadan çekildiği yönündeki asılsız iddialar var. Biz geçmişte çok suçlarla itham edildik. Bize gerici dediler. Bize şeriatçı dediler. Ama bize hiç kimse teröristlikle itham edememişti. Hiç kimse vatana ihanetle bizi suçlamamıştı.  Bugün bu ahır ithamlarla karşı karşıyayız. Bunlar son hafta bize iftira atacaklar. Son hafta bunlar çalışıp Saadet Partisinin sahadan çekildiğini algıyla seçmene anlatacaklar.  Bizler asla delilsiz konuşmayız. Unutmasınlar ki bizler hep sahadayız” dedi.
Editör: TE Bilisim