Trabzon’u Tanıyorsunuz

Yıldırımhan dün Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası’na ziyaret gerçekleştirdi. Projeleri ve çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Mazhar Yıldırımhan yaptığı açıklamada, “Trabzon’un her köşesini her ilçesini, her sorununu yakinen biliyoruz. Geçmişte çok ciddi belediyecilik birikimimiz var. Trabzon’da belediye başkanı olmak tek başına hiçbir şey ifade etmez. Bunun bilincindeyim. Trabzon’da ortak aklı biz her alanda ortaya çıkarmazsak yaptığımız hizmetlerin toplum nezdinde sağlıklı bir karşılığı olmaz. TTSO’yu ben bu şehrin ortak aklında ana motoru olarak görüyorum. Bizim yol yürüyüşümüzün esası ortak akıl üzerinedir. Eğer belediye başkanı seçilersek bu iş birliğini her alanda çok üst düzeye taşıyacağımızı düşünüyoruz. Bir birikime artık sahip olduk. Nasıl yol yürüyeceğimizi, nasıl yöneteceğimizi artık biliyoruz. Trabzon önemli bir şehir önemini de ortaya çıkaranlar ana STK’lardır” dedi. 

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, “Sizleri adaylığınız noktasında kutluyoruz. Umuyoruz ki geleceğe dönük başkan seçilirseniz Trabzon’da faydalı işler yapacağınıza inanıyoruz. Çünkü Trabzon’un her tarafını biliyorsunuz. Bizler Trabzon’un her yönden gelişmesini arzu ediyoruz. Seçilecek olan bir belediye başkanının da özellikle ekonominin gelişmesi doğrultusunda ki projelerin yönlendirilmesi ve o konuda iş birliği yapması, şehrin ortak aklı ile ortak hareket ederek şehrin ekonomisine katkıda bulunması en çok arzu ettiğimiz konudur” diye konuştu.

Trabzon’umuz İçin Elimizi Taşın Altına Koyacağız

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ise şunları kaydetti: “Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz. Allah hayırlı etsin Trabzon bizim. Biz Trabzon için çalışıyoruz. Trabzon’u her yerde temsil etmekle mükellefiz. Trabzon’umuz için elimizi taşın altına sokacağız. Ne yapabiliriz? Trabzon’a ne verebiliriz? Bu cesaretiniz ve adımınızdan dolayı tebrik ediyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur bir katkıda Trabzon’un geleceğine siz verirsiniz.” 
Sonay ÇALUK
Editör: TE Bilisim