31 Mart yerel seçimlerinde Şalpazarı’ndan Büyükşehir meclis üyesi seçilerek gelen Atilla Ataman makamına oturdu ve ziyaretçileri kabul ediyor.

TAKA Gazetesi Yayın Kurulu Üyeleriyle birlikte makamında ziyaret ettiğimiz Atilla Ataman Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Ataman, ‘Mesaimin önemli bir kısmını burada geçiriyorum. Zaman, zaman da Şalpazarı’nda bulunuyorum ve yine turizm yatırımını tamamlamaya çalışıyorum. Trabzon insanına hizmet etmek büyük bir keyiftir. Bu keyfi alabiliyorsam ne mutlu bana’ dedi.

Bina Elden Geçecek

Atilla Ataman halen Büyükşehir ve Ortahisar’ın kullandığı binanın havalandırma ve pencelerinde ciddi sıkıntılar bulunduğunu, Ortahisar belediyesi yeni yerine taşındıktan sonra hizmet binasının elden geçirileceğini söyleyerek, ‘Yeni bir mimari çalışma yapılacaktır’ dedi.

Portresini Sevdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 1.Başkan vekili Ataman, Gazetemizin yazı işleri müdürü Karikatürist Harun Yavruoğlu’nun çizdiği karikatür portreyi de çok beğendiğini söyleyerek, ‘Sanat ve sanatçılara saygımız sansuz’ ifadesini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim