2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Adnan Menderes Üniversitesi'nde  lisans eğitimine başlamak üzere Aydın'a yerleşen Of'lu genç Lütfü Hacıahmetoğlu, hayatının bu evresindeki deneyimlerini ve düşüncelerini Taka Gazetesi ile paylaştı. İlk süreçte farklı bir şehre alışmanın zor olduğunu, bu yüzden yaşadığı şehre karşı pek fazla sempati duyamadığını ifade eden Of'lu genç, gezip gördükçe Ege'nin şirin ve oldukça sosyal bir bölgemiz olduğunu belirtti. Alışma sürecini başarılı bir şekilde atlatan Lütfü Hacıahmetoğlu sözlerine şöyle devam etti: 

"Oralara alıştım. Şu an Of'tayım, burada sosyal hayat oldukça zayıf. Akşam ezanıyla beraber sokaklar neredeyse  bomboş kalıyor. Yaz aylarında memleketimizde ailemizle beraber olmak istiyoruz. Ancak sosyal anlamda bu kadar gelişmiş şehirlerden memleketimize döndüğümüzde sosyal aktivitelerin sınırlı olduğunu görüyoruz. Bu da bizleri üzüyor. Biz gençler Trabzon gibi büyük bir şehrin canlı hayatının ilçelere de taşınmasını talep ediyoruz. Trabzon Belediyesi'nden bu anlamda geliştirme projeleri bekliyoruz. Yaz aylarında Sürmene, Of gibi küçük ilçelerimize çok fazla turist geliyor. Aktivitelerin çeşitlendirilmesi memleketimizin yumuşak gücünü de artırmış olacaktır.

Trabzon En İyisi

Of'lu genç Lütfü Hacıahmetoğlu; "Bazı ilçelerimiz her ne kadar olanaklar bakımından kısıtlı, sessiz sakin ilçeler olsalar da, güvenlik anlamında Türkiye'nin en iyisi Trabzon'dur. Burada kendinizi rahat ve güvende hissediyorsunuz. Bu özel şehrimize bir de yeni hareketlilikler eklenirse memleketimizin adı çok daha güzel anılacaktır" dedi.
ÖZGE SANCAK
 
Editör: TE Bilisim