Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün çalışmalar ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Üstün,  Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, işimiz gücümüz millet halkımızın daha rahat daha güzel bir Sürmene'de yaşaması için gecemizi gündüzümüze kamış hizmet e devam ediyoruz. Oturmuyoruz boşa gezmiyoruz, halkımıza hizmet etmek verdiğimiz sözlerini yerine getirmek için var gücümüzle 20 saat her gün çalışıyoruz. Ankara'dan sayın cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, bakanlarımız ve milletvekillerimiz inde gücünü alarak halkımıza daha güzel hizmet vermek için gerekirse uykusuz kalıyoruz. Bizlere Asfalt ve Betonlama çalışmalarımızda yardımcı olan Sayın Bakanımız Berat Albayrak, Süleyman Soylu, Milletvekillerimiz, Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve daire amirlerine ayrıca Fen İşleri Müdürlüğümüzdeki mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederim “ dedi. 

Mahallemizin İhtiyaçları Karşılandı

Oylum Mahallesindeki 70 Km'lik ana yol güzergahını baştan sona beton ve asfaltla kaplamaya devam eden Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün 4 buçuk Yıllık hizmet süresinde Sürmene ve 37 Mahallesini şantiyeye çevirdi.  Üstün Oylum Mahallesi’ne ayrı bir önem veriyor.  Oylum Mahalle Muhtarı Niyazi Akyasan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, “nasıl memnun olmayalım görüyorsunuz Mahallemizde betonlama ve Asfaltlama çalışmaları sonbahar geldiği halde devam etmekte bu her yıl böyle Başkanımızdan ne istedikse Oylum halkının yararına olan hemen aldık. Başkanımız Rahmi Üstün'ün 4 buçuk yıllık hizmet döneminde almış olduğumuz hizmet geçmiş dönemlerle asla kıyaslanmaz, Allah Başkan Üstün'den razı olsun her hiçbir zaman kapısından bizi boş çevirmedi her istediğimiz hizmeti yerine getirdi. Akyasan Mahallemizde Sürmene Belediyesi Hem yeni yol çalışması yapıyor, hem asfalt ve de Betonlama hizmetini de beraberinde devam ettiriyor. Başkan Üstün'ün yol hamlesi Oylumda olduğu gibi 37 Mahallemizde de aynı ölçüde devam etmekte. Ayrıca Yayla yolumuzun da 4 buçuk kilometrelik kısmının da betonlama işlemini yapmış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı. 

Ne Gerekiyorsa Yapılıyor

Oylum Mahalle’sinden Nurettin Ortahisar; “Oylum'a yapılması ne gerekiyorsa yapılıyordur. İmkanlar dahilinde yapılmaya devam ediliyor. Öncelikle ana yollarımız ve Mahalle ara yollarımız sırası ile devam etmekte” dedi. 

Çalışmalar Devam Ediyor

Sürmene Belediye Meclis Üyesi Ali Aydın ise şunları kaydetti, “Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ü ve kendimizi çok başarılı buluyorum. 4.5 yıldan beri gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. 37 Mahallemizde Asfaltlama ve Betonlama çalışmalarımız devam ediyor. Aydın Ana yollarımızı yapmaya devam ettirirken Yayla yolumuza da 4.5 Km Asfaltlama ile 2 Km betonlama yaptık. Sürmene'deki okullarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Doğal Gaz çalışmalarımız devam ediyor. İlçe Aydınlatmasını yaptık. Mahalle muhtarlarımızla birleşerek Yayla yollarımızı betonla kaplamaya devam ediyoruz.”

Başkanımız Çok Başarılı

Sürmene Belediye Meclis Üyesi Emre Seymen; “Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve Ekibi çok başarılı, Başkan Üstün bütçe yönetimini çok güzel yapmakta Sürmene Belediyesinin düşen gelirlerini artırmakta çok becerikli. Trabzon Büyükşehir olduktan sonra 7 olan Mahalle sayımız 37 oldu. Makine parkımızı baştan aşağıya değiştirdik. Sürmene Belediyesinin makine parkı Trabzon İlçelerinin içinde en büyük ve yeni Makine parkını hazırladık. Sürmene'deki okulları yeniledik. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün çok başarılı Ankara'da tuttuğunu koparıyor. Halkımız rahat olsun Sürmene için Başkanımızın çok güzel projeleri var sona yaklaştık Ankara'dan onayını aldı kendisi en kısa zamanda açıklayacaktır” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim