4 Madalya Aldılar

Çukurçayır Spor Kulübü’nden Etem Seydioğlu 67 kiloda altın madalya, Sürmene Uzakdoğu Spor Kulübü’nden Nusret Kayhan Altunkaya 63,5 kiloda gümüş madalya, Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Yaren Şişman 60 kiloda gümüş madalya, Altın Yumruk Spor Kulübü’nden Feyza Öztürk 56 kiloda bronz madalya kazanan sporcular oldu. Kick Boks severler tarafından çiçeklerle karşılanan sporcuları Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdür Vekili Birdal Öztürk başarılarından ötürü sporcuları kutladı.

“Ne Kadar Gurur Duysak Azdır”

Sporcuların hepsiyle gurur duyduklarının altını çizen Kick Boks İl Temsilcisi Mustafa Durmuşoğlu, “Kulüplerimizin bu başarılarda büyük katkısı var. Antrenörlerin ve ailelerin özverili uğraşları sonucunda bu başarı elde edilmiştir. Bugüne kadar yapılan başarılarda bizleri yalnız bırakmayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’e ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk'e katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

“Şehitlere Armağan”

Uzun uğraşlar sonucunda elde edilen çalışmaların meyvelerini topladıklarına değinen Durmuşoğlu, “Dünya'nın en büyük organizasyonlarından birisi olan şampiyonada bir altın, iki gümüş ve bir bronz madalya elde etmek küçümsenecek bir başarı değildir. Sporcular ve antrenörlerimiz büyük bir emek harcayarak 4 madalya ile bizi gururlandırdılar, onlardan ne kadar onur duysak azdır. Hepsini yürekten kutluyorum. Kısıtlı imkanlara rağmen ülkemizin bu zorlu günlerinde böyle bir başarının Türkiye ve Trabzon'a gelmesi bizleri ve Türk halkını sevindirmiştir. Bu genç sporcularımızın kazanmış olduğu madalyalar şehitlerimize armağan olsun” diye konuştu. 

TAHSİNCAN DEVECİ
 
Editör: TE Bilisim